Nyílt előadás

Nyílt előadás

Szeretettel meghívjuk Fotoiskolánk csoportjának előadására, hogy betekinthessen az iskola menetébe.

Óralátogatási lehetőség: okt. 30-án érkezés 18:15-re.

Az előadást nyílttá tettük, ami azt jelenti, hogy bárki bejöhet és megnézheti, meghallgathatja az iskola óráját. Az előadás meghallgatása nem jár kötelező beiratkozással, reméljük viszont kedvet tudunk csinálni a szemlélődőnek a fotózáshoz

Amennyiben az érdeklődő az előadás meghallgatása után úgy dönt, hogy szeretne csatlakozni csapatunkhoz, akkor ott ezt megteheti, azaz beiratkozhat.

 

Előadás témája okt. 30-án: Objektívek típusa, fénymérés

Az előadás helyszíne:

Újpesti Ifjúság Sport és Szabadidő Központ (1043 Budapest, István út 17-19.). A 3-as Metró újpesti végállomásától 100 m-re. Parkolási lehetőség van. 

Előadás ideje: 3,5 óra

Érkezés: 18:15-re

Kezdés: 18:30-kor

Vége: 22:00-kor

 

Jelentkezni: 0630/297 47 49 telefonszámon (Nagy Barbara)

vagy

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. mail címen lehet.

 

Jelentkezési határidő: az előadás napján 12 óráig.

 

Ha a beiratkozás mellett dönt a jelentkező: képzési szerződést kell kitőltenie két példányban. A szerződés kitőltéséhez a következő adatokra van szükség:

-beiratkozó neve

- születési hely, idő

- édesanyja neve

- lakcím

- telefonszám

 

A szerződésen kell megjelölni a fizetési opciókat  is. A számlát a képzési szerződés kitőltése alapján (cég nevére kéri a számlát, részletfizetést választ, a kedvezményes fizetést választja a jelentkező) készítjük el a diákok számára. A képzési szerződés egyik példány a tanulói példány.